रमेश का मतलब क्या होता है?...


user

Vatsal

Engineering Student

0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

रमेश का मतलब है रमेश जो है वह लड़का या लड़की दोनों का नाम हो सकता है आमतौर पर लड़कों का नाम होता है यह और रमेश भाई जी आप मतलब देखिए तो रूलर ऑफ़ राम यानी लॉर्ड विष्णु और राम राम और विष्णु इनके नाम पर यह नाम पड़ा हुआ है

ramesh ka matlab hai ramesh jo hai vaah ladka ya ladki dono ka naam ho sakta hai aamtaur par ladko ka naam hota hai yah aur ramesh bhai ji aap matlab dekhiye toh ruler of ram yani lord vishnu aur ram ram aur vishnu inke naam par yah naam pada hua hai

रमेश का मतलब है रमेश जो है वह लड़का या लड़की दोनों का नाम हो सकता है आमतौर पर लड़कों का ना

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  277
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
ramesh in hindi ; umesh ka matlab ; ji ka matlab kya hota hai ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!