मैं अपनी पूरी पढ़ाई छोड़ने के बाद भटक गया हूँ, मुझे अब क्या करना चाहिए?...


user

Dr.Nisha Joshi

Psychologist

0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

मैं अपनी पूरी पढ़ाई छोड़ने के बाद भटक गया हूं मुझे अब क्या करना चाहिए सिंपल जो पड़े अपने छोड़ दी थी भटक गए थे वह पढ़ाई वापस ऐड कर लेंगे ठीक है और नई दिन की नई शुरुआत कर लीजिए नई चैप्टर के साथ ओके पुरानी बातों को भूल जाइए

main apni puri padhai chodne ke baad bhatak gaya hoon mujhe ab kya karna chahiye simple jo pade apne chod di thi bhatak gaye the vaah padhai wapas aid kar lenge theek hai aur nayi din ki nayi shuruat kar lijiye nayi chapter ke saath ok purani baaton ko bhool jaiye

मैं अपनी पूरी पढ़ाई छोड़ने के बाद भटक गया हूं मुझे अब क्या करना चाहिए सिंपल जो पड़े अपने छ

Romanized Version
Likes  354  Dislikes    views  4539
KooApp_icon
WhatsApp_icon
10 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!