एक साधारण बातचीत क्या है?...


user

Nilesh

Spoken English Trainer

0:47
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

चंपक वीडियो चैट स्टार्ट टॉकिंग टॉकिंग में होते हैं वह दूसरों से बात कर सकते हो इस दूसरों से बात करने का कुछ भी करूंगा तो ऐसा मजाक मत कर देता गोइंग व्हाट आर यू डूइंग व्हाट इज अ प्लान ऑफ टुडे हाउ यू स्पेंड योर डेज एंड ईटिंग

champak video chat start talking talking mein hote hain vaah dusro se baat kar sakte ho is dusro se baat karne ka kuch bhi karunga toh aisa mazak mat kar deta going what R you doing what is a plan of today how you spend your days and eating

चंपक वीडियो चैट स्टार्ट टॉकिंग टॉकिंग में होते हैं वह दूसरों से बात कर सकते हो इस दूसरों स

Romanized Version
Likes  2  Dislikes    views  17
KooApp_icon
WhatsApp_icon
7 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!