BPSC की तैयारी के लिए मैथ्स और रीज़निं की कौन सी किताब से पढ़ें?...


user

Aditya Kumar Tiwari

Director, Eduvento Classes

0:28
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

बीपीएससी की तैयारी के लिए अगर आप मैथ्स रीजनिंग की किताब पढ़ना चाहते हो तो आप आर एस अग्रवाल किताब पढ़ सकते वह सफिशिएंट है डेफिनटली उससे आपको पहचान जाएंगे पर आप ज्यादा परेशान होने की जरूरत पड़ने की जरूरत है शुभकामनाएं

BPSC ki taiyari ke liye agar aap maths reasoning ki kitab padhna chahte ho toh aap R s agrawal kitab padh sakte vaah sufficient hai definatali usse aapko pehchaan jaenge par aap zyada pareshan hone ki zarurat padane ki zarurat hai subhkamnaayain

बीपीएससी की तैयारी के लिए अगर आप मैथ्स रीजनिंग की किताब पढ़ना चाहते हो तो आप आर एस अग्रवाल

Romanized Version
Likes  121  Dislikes    views  4123
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!