क्या DMLT और BEd का कोर्स एक साथ अलग-अलग यूनिवर्सिटी से किया जा सकता है?...


play
user

munmun

Volunteer

0:13

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हां जी हां आप अलग-अलग यूनिवर्सिटी से भी आप डीएमएलटी और b.ed जो हेल्प कर सकते हैं पर आपको एक क्वेश्चन है रेगुलर करना होगा दूसरा कौन जगह पर कॉरस्पॉडेंस यानी कि डिस्टेंस से करना होगा

haan ji haan aap alag alag university se bhi aap DMLT aur b ed jo help kar sakte hain par aapko ek question hai regular karna hoga doosra kaun jagah par corespondence yani ki distance se karna hoga

हां जी हां आप अलग-अलग यूनिवर्सिटी से भी आप डीएमएलटी और b.ed जो हेल्प कर सकते हैं पर आपको ए

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  7
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!