IAS और IPS बनने के लिए कितनी ‌रैंक होनी चाहिए?...


play
user

Aditya Kumar Tiwari

Director, Eduvento Classes

0:21

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

भैया जी कोई फिक्स नहीं है जिस पर आप करना क्या समझ आता है कि आपका इतिहास में जाकर डिपेंड करता है कि इस साल वैकेंसी कितनी है इसकी आईपीएस की किस कैटेगरी कैलीग्राफी एस्टीमेट ने तो अगर आपकी तो आपसे मिलती मिलाए जाते ₹75000 मिल जाएगा और 150 के अंदर आपका आईपीएस मिल जाएगा

bhaiya ji koi fix nahi hai jis par aap karna kya samajh aata hai ki aapka itihas mein jaakar depend karta hai ki is saal vacancy kitni hai iski ips ki kis category kailigrafi estimet ne toh agar aapki toh aapse milti milae jaate Rs mil jaega aur 150 ke andar aapka ips mil jaega

भैया जी कोई फिक्स नहीं है जिस पर आप करना क्या समझ आता है कि आपका इतिहास में जाकर डिपेंड कर

Romanized Version
Likes  145  Dislikes    views  4220
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!