यमुना नदी हरियाणा के किस सीमा पर भेज दी है?...


play
user
0:29

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है यमुना नदी हरियाणा के किस सीमा पर भेज दी है तो दी कि सवाल का जवाब है यमुना नदी हरियाणा राज्य की पूर्वी सीमा पर स्थित है यमुना नदी का उद्गम उत्तराखंड के पास यमुना तरीके होती है यमुना नदी हमेशा बहती रहती है यमुना नदी यमुना नगर जिले से हरियाणा में प्रवेश करती है धन्यवाद

aapka sawaal hai yamuna nadi haryana ke kis seema par bhej di hai toh di ki sawaal ka jawab hai yamuna nadi haryana rajya ki purvi seema par sthit hai yamuna nadi ka udgam uttarakhand ke paas yamuna tarike hoti hai yamuna nadi hamesha behti rehti hai yamuna nadi yamuna nagar jile se haryana me pravesh karti hai dhanyavad

आपका सवाल है यमुना नदी हरियाणा के किस सीमा पर भेज दी है तो दी कि सवाल का जवाब है यमुना नदी

Romanized Version
Likes  91  Dislikes    views  1474
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!