बैटरी में प्लेट कौन सा मेटल का होता है?...


play
user

Gunjan

Junior Volunteer

0:20

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

बैटरी के अंदर माय टैबलेट के बात करें तो रिचार्जेबल बैटरीज होती है उसका नाम में लेड एसिड की प्लेट होती है उसके अलावा एनआईसीडी निकल मेटल हाइड्राइड लिथियम आयन लिथियम आयन पॉलीमर यह सब जो है वह मेटल की प्लेट होती है उसके अलावा सिंह के मोटर और बैटरी भी होती हैं

battery ke andar my tablet ke baat kare toh rechargeable batteries hoti hai uska naam mein led acid ki plate hoti hai uske alava NICD nikal metal hydride lithium ion lithium ion Polymer yah sab jo hai vaah metal ki plate hoti hai uske alava Singh ke motor aur battery bhi hoti hain

बैटरी के अंदर माय टैबलेट के बात करें तो रिचार्जेबल बैटरीज होती है उसका नाम में लेड एसिड की

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  28
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
बैटरी प्लेट ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!