पेट्रोल पंप पर पेट्रोल और डीजल दोनों मिलता है लेकिन उसे पेट्रोल पंप ही क्यों कहते हैं?...


play
user

Rohit Singh

Junior Volunteer

0:19

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अपना काम में जो भूल जाते हैं जैसे कि पेट्रोल-डीजल और जो भी कहते हैं वह सब जो है आपके पेट्रोलियम के डिस्टलेशन से बनते हैं तो सबसे पहले ऑटोमोबाइल पेट्रोल हुआ था तो उस समय पेट्रोल पंप

apna kaam mein jo bhul jaate hain jaise ki petrol diesel aur jo bhi kehte hain wah sab jo hai aapke petroleum ke distaleshan se bante hain toh sabse pehle automobile petrol hua tha toh us samay petrol pump

अपना काम में जो भूल जाते हैं जैसे कि पेट्रोल-डीजल और जो भी कहते हैं वह सब जो है आपके पेट्र

Romanized Version
Likes  2  Dislikes    views  28
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!