स्कूल का पुराना रिज़ल्ट कैसे देखे?...


play
user

Rohit Singh

Junior Volunteer

0:16

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

स्कूल का पुराना रिजल्ट देखना चाहते हैं तो वेबसाइट पर देख सकते हैं अगर वह हटा दिया गया है तो आप दूसरे स्कूल वालों से संपर्क कर ले वह आपको बता पाएंगे कि आप जहां देखें स्कूल का रिकॉर्ड रिकॉर्ड का रिजल्ट होता है तो आप वहां जाकर

school ka purana result dekhna chahte hain toh website par dekh sakte hain agar vaah hata diya gaya hai toh aap dusre school walon se sampark kar le vaah aapko bata payenge ki aap jaha dekhen school ka record record ka result hota hai toh aap wahan jaakar

स्कूल का पुराना रिजल्ट देखना चाहते हैं तो वेबसाइट पर देख सकते हैं अगर वह हटा दिया गया है त

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  7
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!