आलू की उत्पत्ति कहाँ हुई थी?...


play
user

munmun

Volunteer

0:19

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आज के 18 वीं शताब्दी तक जो है आलू का पूरी तरह से भारत में प्रचार और प्रसार हो चुका था और भारत में आलू को बढ़ावा देने का श्रेय जो है वह सेटिंग को जाता है जो 1772 से 1785 तक भारत के गवर्नर जनरल रहे हैं

aaj ke 18 vi shatabdi tak jo hai aalu ka puri tarah se bharat mein prachar aur prasaar ho chuka tha aur bharat mein aalu ko badhawa dene ka shrey jo hai wah setting ko jata hai jo 1772 se 1785 tak bharat ke governor general rahe hain

आज के 18 वीं शताब्दी तक जो है आलू का पूरी तरह से भारत में प्रचार और प्रसार हो चुका था और भ

Romanized Version
Likes  1  Dislikes    views  27
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
आलू की उत्पत्ति कहां से हुई ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!