ऐसे 7 उत्पाद जो वनों से प्राप्त होते हैं?...


play
user

Roshan Prasad Jaiswal

Junior Volunteer

0:20

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

कई ऐसे उत्पाद है जो कि वनों से प्राप्त होते हैं तो इनमें जैसे कि प्लाईवुड के गठन के लिए लकड़ी माचिस के लिए कोमल लकड़ी के शहर ब्लॉक तथा गोंद पुष्पन बेर आदि जैसे पदार्थ वनों से ही प्राप्त होते हैं

kai aise utpaad hai jo ki vano se prapt hote hain toh inmein jaise ki plywood ke gathan ke liye lakdi machis ke liye komal lakdi ke shehar block tatha gondh pushpan ber aadi jaise padarth vano se hi prapt hote hain

कई ऐसे उत्पाद है जो कि वनों से प्राप्त होते हैं तो इनमें जैसे कि प्लाईवुड के गठन के लिए लक

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  16
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!