सेक्स क्यों किया जाता है?...


user

Dr Anshul Singh

General Physician

0:19
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अगर आप का मतलब यह है कि सेक्स क्यों किया जाता है उसको सेक्स आपको बताया था कि सेक्स करने से वंश आगे बढ़ता है अगर आपको आगे अपना हाथ बढ़ाना है तो सेक्स करना जरूरी है थैंक यू सर

agar aap ka matlab yah hai ki sex kyon kiya jata hai usko sex aapko bataya tha ki sex karne se vansh aage badhta hai agar aapko aage apna hath badhana hai toh sex karna zaroori hai thank you sir

अगर आप का मतलब यह है कि सेक्स क्यों किया जाता है उसको सेक्स आपको बताया था कि सेक्स करने से

Romanized Version
Likes  10  Dislikes    views  662
KooApp_icon
WhatsApp_icon
7 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
sex kiya ; kyon sex ; sex kyon ; sex kyon kiya jata hai ; kyon ka sex ; kiya sex ; सेक्स ; sex kyo kiya jata h ; सेक्स क्यों किया जाता है ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!