BCom क्या होता है?...


play
user
0:31

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

बीकॉम चमारा मतलब होता है बैचलर ऑफ कॉमर्स एंड कॉमर्स विषय में स्नातक की डिग्री इसमें आप बैठक मैनेजमेंट अकाउंटिंग उन्होंने टाइम से रिलेटेड होते हैं उसके बारे में जानकारी प्राप्त कर सकते हैं और क्षेत्र में अपने स्वयं के व्यवसाय के क्षेत्र में अपना करियर बना

B.COM chamara matlab hota hai bachelor of commerce and commerce vishay mein snatak ki degree isme aap baithak management accounting unhone time se related hote hain uske bare mein jaankari prapt kar sakte hain aur kshetra mein apne swayam ke vyavasaya ke kshetra mein apna career bana

बीकॉम चमारा मतलब होता है बैचलर ऑफ कॉमर्स एंड कॉमर्स विषय में स्नातक की डिग्री इसमें आप बैठ

Romanized Version
Likes  18  Dislikes    views  363
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!