क्या MPPSC के लिए घर पर ही रहकर तैयारी कर सकते हैं?...


play
user

munmun

Volunteer

0:19

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अजी हां अगर आपको लगता है कि आप घर पर बैठकर जो है इसकी तैयारी आसानी से कर सकते हैं और आपको लगता कि आपके सारे भेज सकती है वह सब्जी सब्जेक्ट के बेसिक्स जो है आपको हैप्पी कंसेप्ट चयन की क्लियर है तो आप बेशक जो है घर पर बैठ कर इसकी तैयारी कर सकते हैं

aji haan agar aapko lagta hai ki aap ghar par baithkar jo hai iski taiyari aasani se kar sakte hain aur aapko lagta ki aapke saare bhej sakti hai wah sabzi subject ke basics jo hai aapko happy concept chayan ki clear hai toh aap vesak jo hai ghar par baith kar iski taiyari kar sakte hain

अजी हां अगर आपको लगता है कि आप घर पर बैठकर जो है इसकी तैयारी आसानी से कर सकते हैं और आपको

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  29
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!