न्यूजीलैंड के वर्तमान राष्ट्रपति कौन है?...


play
user

Kriti

Volunteer

0:14

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

न्यूजीलैंड के प्रधानमंत्री न्यूजीलैंड की सरकार के प्रमुख हैं न्यूजीलैंड लेबर पार्टी के नेता प्रधानमंत्री जैसन डा ऑर्डर ने 26 अक्टूबर 2017 को पदभार संभाला था

new zealand ke Pradhanmantri new zealand ki sarkar ke pramukh hain new zealand labour party ke neta Pradhanmantri jason da order ne 26 october 2017 ko padabhar sambhala tha

न्यूजीलैंड के प्रधानमंत्री न्यूजीलैंड की सरकार के प्रमुख हैं न्यूजीलैंड लेबर पार्टी के नेत

Romanized Version
Likes  1  Dislikes    views  46
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
newzealand ke rashtrapati ; new zealand ke rashtrapati kaun hai ; new zealand ka rashtrapati kaun hai ; न्यूजीलैंड के राष्ट्रपति ; new zealand ke rashtrapati ; न्यूजीलैंड के राष्ट्रपति कौन है ; न्यूजीलैंड के राष्ट्रपति कौन हैं ; न्यूजीलैंड का राष्ट्रपति कौन है ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!