उर्दू में अरीशा का मतलब क्या है?...


play
user

Roshan Prasad Jaiswal

Junior Volunteer

0:24

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

उर्दू में अलीशा का मतलब क्या है तो अलीशा जो है यह किसी भी उर्दू नेम है किसी का भी उर्दू निम्रता जाता लड़कियों का ही रहता है तो इसमें इसका मतलब यह होता है कि ऑनेस्टी या फिर एक स्ट्रांग टाइप होना या फिर मजबूती से बढ़ना

urdu mein alisha ka matlab kya hai toh alisha jo hai yeh kisi bhi urdu name hai kisi ka bhi urdu nimrata jata ladkiyon ka hi rehta hai toh ismein iska matlab yeh hota hai ki honesty ya phir ek strong type hona ya phir majbuti se badhana

उर्दू में अलीशा का मतलब क्या है तो अलीशा जो है यह किसी भी उर्दू नेम है किसी का भी उर्दू नि

Romanized Version
Likes  1  Dislikes    views  35
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
alisha ka matlab kya hota hai ; kya hai urdu mein ; urdu kya hai ;

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!