कांग्रेस की स्थापना कब हुई थी?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपको उसने कांग्रेस की स्थापना कब हुई थी तो देखी इसका जवाब है कांग्रेस की स्थापना हैं वह 1885 समिति 1885 कांग्रेस की स्थापना हुई थी और इसकी स्थापना है वह अंग्रेज के द्वारा की गई थी यह बात की सबसे पुरानी पार्टी है कांग्रेस

namaskar aapko usne congress ki sthapna kab hui thi toh dekhi iska jawab hai congress ki sthapna hain vaah 1885 samiti 1885 congress ki sthapna hui thi aur iski sthapna hai vaah angrej ke dwara ki gayi thi yah baat ki sabse purani party hai congress

नमस्कार आपको उसने कांग्रेस की स्थापना कब हुई थी तो देखी इसका जवाब है कांग्रेस की स्थापना ह

Romanized Version
Likes  17  Dislikes    views  560
KooApp_icon
WhatsApp_icon
6 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!