क्या पॉलिटेक्निक का डिप्लोमा 12 वीं के बड़ा बर होता है?...


user

Abhimanyu kumar Singh

B.Tech, Bhagwant University

0:25
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

तकिए पर तकनीक का डिप्लोमा होता है वह बार्बी के बराबर नहीं माना जाता है बार्बी से उच्च शिक्षा में शामिल होता है क्योंकि यह एक डिप्लोमा है और बार्बी जो होता है डिप्लोमा नहीं है एक सर्टिफिकेट का कोर्स होता है धन्यवाद

takiye par taknik ka diploma hota hai vaah barbie ke barabar nahi mana jata hai barbie se ucch shiksha me shaamil hota hai kyonki yah ek diploma hai aur barbie jo hota hai diploma nahi hai ek certificate ka course hota hai dhanyavad

तकिए पर तकनीक का डिप्लोमा होता है वह बार्बी के बराबर नहीं माना जाता है बार्बी से उच्च शिक्

Romanized Version
Likes  50  Dislikes    views  486
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!