हमारे देश के राष्ट्रपति का क्या नाम है?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आप उसने हमारे देश के राष्ट्रपति का नाम क्या है तो देख ही सजा और वह हमारे देश की जरूरत होती हैं उनका नाम है रामनाथ कोविंद है श्री रामनाथ कोविंद ने जो भारत के 15 राष्ट्रपति हैं और उनका कार्यकाल है वह पहला कार्यक्रम है

namaskar aap usne hamare desh ke rashtrapati ka naam kya hai toh dekh hi saza aur vaah hamare desh ki zarurat hoti hain unka naam hai ramnath kovind hai shri ramnath kovind ne jo bharat ke 15 rashtrapati hain aur unka karyakal hai vaah pehla karyakram hai

नमस्कार आप उसने हमारे देश के राष्ट्रपति का नाम क्या है तो देख ही सजा और वह हमारे देश की जर

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  346
KooApp_icon
WhatsApp_icon
10 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
desh ke rashtrapati ka naam ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!