बवासीर के इलाज के लिए किसी की तरफ ले जाना चाहिए?...


user

Dr. Vipul Bulandi

Ayurvedic Doctor and Nutritionist

0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

बवासीर की समस्या को परमानेंट अल्लाह आयुर्वेदा से साथ में आपको डाइट चार्ट को कलेक्ट करना पड़ेगा तीन चार महीने का कोर्स करें इसके लिए आप मुझे कॉल करें नंबर है सेवन डबल एक्स एक्स एक्स एक्स एक्स फोन में व्हाट्सएप के लिए नंबर है 6965 001 891

bawasir ki samasya ko permanent allah ayurveda se saath me aapko diet chart ko collect karna padega teen char mahine ka course kare iske liye aap mujhe call kare number hai seven double xxx x x phone me whatsapp ke liye number hai 6965 001 891

बवासीर की समस्या को परमानेंट अल्लाह आयुर्वेदा से साथ में आपको डाइट चार्ट को कलेक्ट करना पड

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  2
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!