कौन सा बेहतर है, IAS या IFoS?...


play
user

KANHAIYA LAL SHARMA

Asstt. Conservator of Forests

0:40

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हर की अपनी अपनी प्राइवेसी देती है हमारे हिंदुस्तान में लिखा गया कि फर्स्ट नंबर पर डॉक्टर उसको आईएस की मानते हैं क्योंकि जो लड़ाई होती है वह उसको रीड करता है और सेकंड नंबर पर भारतीय पुलिस सेवा को मानते हैं और फिर पढ़ाई की जनरल इसके बाद आईएस के प्रश्न

har ki apni apni privacy deti hai hamare Hindustan mein likha gaya ki first number par doctor usko ias ki maante hain kyonki jo ladai hoti hai vaah usko read karta hai aur second number par bharatiya police seva ko maante hain aur phir padhai ki general iske baad ias ke prashna

हर की अपनी अपनी प्राइवेसी देती है हमारे हिंदुस्तान में लिखा गया कि फर्स्ट नंबर पर डॉक्टर उ

Romanized Version
Likes  156  Dislikes    views  2677
KooApp_icon
WhatsApp_icon
9 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!