मेरे चेहरे पे दाढ़ी कम है, क्या करें की दाढ़ी अच्छे से आ जाए?...


play
user

Drmehul_rajgor

Ayurvedic Doctor

0:25

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आप का सवाल है कि आपके चेहरे पर दाढ़ी कम है और उसको गाड़ी अच्छे से कैसे आ जाए वैसे ही बीयर्ड ऑयल मिलता है वह मार्केट में से लेकर आइए 300 400 का आता है दो-तीन महीने चलेगा और उससे आपको अच्छे परिणाम मिलेंगे

aap ka sawal hai ki aapke chehre par dadhi kam hai aur usko gaadi acche se kaise aa jaye waise hi biyard oil milta hai wah market mein se lekar aaiye 300 400 ka aata hai do teen mahine chalega aur usse aapko acche parinam milenge

आप का सवाल है कि आपके चेहरे पर दाढ़ी कम है और उसको गाड़ी अच्छे से कैसे आ जाए वैसे ही बीयर्

Romanized Version
Likes  47  Dislikes    views  1798
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!