SBI बैंक में नौकरी कैसे मिलेगी?...


user

vivek sharma

BANK PO| Astrologer | Mutual Fund Advisor। Career Counselor

0:32
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है एसबीआई में नौकरी कैसे मिलेगी तो मैं आपको बता दूं सारे एग्जाम जो आईबीपीएस नहीं लेता है जितने भी बैंक परीक्षा आई बी पी एस पी लेता है तो चाहे एसबीआई बैंक में हो या फिर किसी अन्य सरकारी बैंक में हो आपको तैयारी उसी की करनी है मैथमेटिक्स रीजनिंग इंग्लिश और जनरल नॉलेज की धन्यवाद

aapka prashna hai sbi me naukri kaise milegi toh main aapko bata doon saare exam jo ibps nahi leta hai jitne bhi bank pariksha I be p S p leta hai toh chahen sbi bank me ho ya phir kisi anya sarkari bank me ho aapko taiyari usi ki karni hai mathematics reasoning english aur general knowledge ki dhanyavad

आपका प्रश्न है एसबीआई में नौकरी कैसे मिलेगी तो मैं आपको बता दूं सारे एग्जाम जो आईबीपीएस नह

Romanized Version
Likes  22  Dislikes    views  306
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!