सेक्स करने से शरीर कमज़ोर होता है क्या?...


user

Harender Kumar Yadav

Career Counsellor.

0:37
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सेक्स करने से शरीर कमजोर होता है बिल्कुल जैविक प्रक्रिया है निश्चित तौर पर हर की पौड़ी के बढ़ करता और मनुष्य जरूरी है कि 24 घंटे में एक बात करें जैसे उसकी सामर्थ्य रखती है और और जिस तरह से

sex karne se sharir kamjor hota hai bilkul Jaivik prakriya hai nishchit taur par har ki poudi ke badh karta aur manushya zaroori hai ki 24 ghante me ek baat kare jaise uski samarthya rakhti hai aur aur jis tarah se

सेक्स करने से शरीर कमजोर होता है बिल्कुल जैविक प्रक्रिया है निश्चित तौर पर हर की पौड़ी के

Romanized Version
Likes  699  Dislikes    views  9996
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!