नींद ना आने को क्या कहते हैं?...


user

Dr. Vipul Bulandi

Ayurvedic Doctor

0:26
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नींद ना आने को क्या कहते हैं नींद लाने को इनसोम्निया बोलते हैं अंग्रेजी में और अगर आपको नींद नहीं आ रही इसका मतलब को भाइयों बढ़ा हुआ है और इसका भी समाधान कर लीजिए नहीं तो यह बहुत समस्या है क्रिएट करेगा इसके लिए आप मुझे कॉल करें नंबर है सैफ अली 22444 व्हाट्सएप के लिए धन्यवाद

neend na aane ko kya kehte hain neend lane ko inasomniya bolte hain angrezi me aur agar aapko neend nahi aa rahi iska matlab ko bhaiyo badha hua hai aur iska bhi samadhan kar lijiye nahi toh yah bahut samasya hai create karega iske liye aap mujhe call kare number hai saif ali 22444 whatsapp ke liye dhanyavad

नींद ना आने को क्या कहते हैं नींद लाने को इनसोम्निया बोलते हैं अंग्रेजी में और अगर आपको नी

Romanized Version
Likes  72  Dislikes    views  2340
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!