भारत में कितने बैंक है?...


user
0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

दोस्तों आप का सवाल है भारत में कितने बैंक है जी हो तो उसको आप का सवाल है कि भारत में कितने बैंक है तो आपको बता दें कि भारत में कुल 28 बैंक की दोस्तों सरकारी और प्राइवेट सब मिलाकर 28 बैंक है इनसे लगभग कुछ ज्यादा

doston aap ka sawaal hai bharat mein kitne bank hai ji ho toh usko aap ka sawaal hai ki bharat mein kitne bank hai toh aapko bata de ki bharat mein kul 28 bank ki doston sarkari aur private sab milakar 28 bank hai inse lagbhag kuch zyada

दोस्तों आप का सवाल है भारत में कितने बैंक है जी हो तो उसको आप का सवाल है कि भारत में कितने

Romanized Version
Likes  12  Dislikes    views  309
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!