पागल किसे कहते हैं?...


user

Harender Kumar Yadav

Career Counsellor.

0:44
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

पागल किसे कहते हैं पागल की कोई हम पर भी कर सकते हैं सोचने समझने की जाने पहचाने की क्षमता कम हो जाती है तो पागलपन आज भी मानसिक विकारों जाए और निश्चित तौर पर आपको सही लगता है मोदी जी से

Pagal kise kehte hai Pagal ki koi hum par bhi kar sakte hai sochne samjhne ki jaane pehchane ki kshamta kam ho jaati hai toh pagalpan aaj bhi mansik vikaron jaaye aur nishchit taur par aapko sahi lagta hai modi ji se

पागल किसे कहते हैं पागल की कोई हम पर भी कर सकते हैं सोचने समझने की जाने पहचाने की क्षमता क

Romanized Version
Likes  216  Dislikes    views  1780
KooApp_icon
WhatsApp_icon
8 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
पागल किसे कहते हैं ; pagal kise kahate hain ; पागल किसको कहते हैं ; ipagal ; pagal kaun hota hai ; pagal kisko bolte hain ; पागल बीएफ ; पागल है क्या ; pagal kise kehte hain ; pagal kisko kehte hain ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!