एलर्जी का प्राथमिक उपचार क्या हो सकता है?...


play
user

Roshan Prasad Jaiswal

Junior Volunteer

1:30

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

एलर्जी होने पर प्राथमिक उपचार में कई सारे तरीके ऐसे हैं जो कि आप अपना सकते हैं ऐसे लक्षणों से पहले से बचाव के तरीके जाने जाना आवश्यक होता है रुचि होने के कई कारण होते हैं और इसके लिए कोई नियम का पालन करना

allergy hone par prathmik upchaar mein kai saare tarike aise hain jo ki aap apna sakte hain aise lakshano se pehle se bachav ke tarike jaane jana aavashyak hota hai ruchi hone ke kai kaaran hote hain aur iske liye koi niyam ka palan karna

एलर्जी होने पर प्राथमिक उपचार में कई सारे तरीके ऐसे हैं जो कि आप अपना सकते हैं ऐसे लक्षणों

Romanized Version
Likes  11  Dislikes    views  355
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!