पेन का आविष्कार किस देश में हुआ था?...


play
user

Preetisingh

Junior Volunteer

0:20

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

पेन का आविष्कार जो है वह मिस्र देश में हुआ था सबसे पहले जो है वहां पर एक लंबी खोपड़ी पतली लकड़ी के आखिरी सिरे में तांबा का एक पतला सेट करो कि लाडला लगाया गया और इसी कलम को जो है फूलों के रस व रंग में लोगों का जमीन पत्थर आदि पर जो तिरछी रेखाएं खींची जाने लगी

pen ka avishkar jo hai wah mistra desh mein hua tha sabse pehle jo hai wahan par ek lambi khopdi patli lakdi ke aakhiri sire mein tamba ka ek patla set karo ki ladla lagaya gaya aur isi kalam ko jo hai fulo ke ras va rang mein logo ka jameen patthar aadi par jo tirchi rekhayen khinchi jaane lagi

पेन का आविष्कार जो है वह मिस्र देश में हुआ था सबसे पहले जो है वहां पर एक लंबी खोपड़ी पतली

Romanized Version
Likes  12  Dislikes    views  398
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!