अपनी पहली पत्नी रहते हुए दूसरी लड़की से शादी कर सकते हैं क्या? ...


user

Harsh Goyal

Chemical Engineer

0:29
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अपनी पहली पत्नी रहते हुए दूसरी लड़की से शादी कर सकते हैं क्या नहीं यह कानूनन अपराध है अगर आपको दूसरी शादी करनी है तो आपको अपनी पहली पत्नी को तलाक देना होगा उसके बाद ही आप दूसरी शादी करने के बारे में सोच सकते हैं

apni pehli patni rehte hue dusri ladki se shaadi kar sakte hain kya nahi yah kanunan apradh hai agar aapko dusri shaadi karni hai toh aapko apni pehli patni ko talak dena hoga uske baad hi aap dusri shaadi karne ke bare me soch sakte hain

अपनी पहली पत्नी रहते हुए दूसरी लड़की से शादी कर सकते हैं क्या नहीं यह कानूनन अपराध है अगर

Romanized Version
Likes  103  Dislikes    views  2588
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!