मसाने की आयुर्वेदिक दवा बताएं? ...


user

Dr. Vipul Bulandi

Ayurvedic Doctor and Nutritionist

0:35
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

220 की समस्या है और मसाने से आप क्या समझते हैं गाल ब्लैडर है यह अपने क्या करते यूरिनरी ब्लैडर है मुद्रा से है या फिर आप उसकी बात करें प्रोस्टेट ग्लैंड की गुर्जरों की कोई भी एक बार मुझे कॉल करें मेरा नंबर है 22444 में व्हाट्सएप के लिए नंबर है 7696 5618 मेरा डॉक्टर विपुल बुलंदी आयुर्वेदिक धन्यवाद

220 ki samasya hai aur masane se aap kya samajhte hain gaal bladder hai yah apne kya karte urinary bladder hai mudra se hai ya phir aap uski baat kare prostate gland ki gurjaron ki koi bhi ek baar mujhe call kare mera number hai 22444 me whatsapp ke liye number hai 7696 5618 mera doctor vipul bulandi ayurvedic dhanyavad

220 की समस्या है और मसाने से आप क्या समझते हैं गाल ब्लैडर है यह अपने क्या करते यूरिनरी ब्ल

Romanized Version
Likes  75  Dislikes    views  2491
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!