जयपुर को और किन-किन नामों से जाना जाता है?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है जयपुर को किस नाम से जाना जाता है तो देखिए इसका जवाब है जयपुर को है वह गुलाबी नगरी यानी पिंक सिटी के नाम से जाना जाता है और जयपुर को पूर्व की पेरिस के नाम से भी जाना जाता है

aapka prashna hai jaipur ko kis naam se jana jata hai toh dekhiye iska jawab hai jaipur ko hai vaah gulabi nagari yani pink city ke naam se jana jata hai aur jaipur ko purv ki paris ke naam se bhi jana jata hai

आपका प्रश्न है जयपुर को किस नाम से जाना जाता है तो देखिए इसका जवाब है जयपुर को है वह गुलाब

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  212
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!