सुपरवाइजर के लिए शैक्षिक योग्यता क्या होनी चाहिए? ...


user

Harender Kumar Yadav

Career Counsellor.

0:39
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सुपरवाइजर के लिए शैक्षिक योग्यता क्या होनी चाहिए कौन सा पोस्ट है किस तरह से है यह आपको देखना है और निश्चित तौर पर उसके लिए क्वालिफिकेशन जो होती है वह तो होना ही चाहिए ग्रेजुएट हो या माली सुपरवाइजर किसी दूसरे के अंदर हो या जैसे भी हो तो मिस कर रहा होगा

supervisor ke liye shaikshik yogyata kya honi chahiye kaun sa post hai kis tarah se hai yah aapko dekhna hai aur nishchit taur par uske liye qualification jo hoti hai vaah toh hona hi chahiye graduate ho ya maali supervisor kisi dusre ke andar ho ya jaise bhi ho toh miss kar raha hoga

सुपरवाइजर के लिए शैक्षिक योग्यता क्या होनी चाहिए कौन सा पोस्ट है किस तरह से है यह आपको देख

Romanized Version
Likes  600  Dislikes    views  9532
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!