नदियों की सफाई में सरकार कोई ठोस कदम क्यों नहीं उठाती है?...


user

Pankaj Soni

Nursing Assitant Ordly In Gtb Hospital

0:32
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

दोस्तों एक गलत है नदियों की सफाई में सरकार कोई ठोस कदम उठाती है आप देख सकते हैं गंगा सर्च अभियान चलाया जाए मोदी जी ने माफी नहीं चल रही है पानी में जो भी गंदा पुणेकर की सफाई सफाई करते सफाई

doston ek galat hai nadiyon ki safaai mein sarkar koi thos kadam uthaati hai aap dekh sakte hain ganga search abhiyan chalaya jaaye modi ji ne maafi nahi chal rahi hai paani mein jo bhi ganda punekar ki safaai safaai karte safaai

दोस्तों एक गलत है नदियों की सफाई में सरकार कोई ठोस कदम उठाती है आप देख सकते हैं गंगा सर्च

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!