more power capsule से लम्बाई बढ़ती है या नहीं?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

पीके मोटे और कैप्सूल से लंबाई बढ़ती है नहीं बढ़ती है और कभी-कभी उसका बेल फैक्ट्री पड़ जाता है कभी-कभी अगर बढ़ने लगा तो पहली बार चला जाता है हाथ भरने लगा तो हाथी बढ़ता चला जाता इसलिए पैसे कैप्सूल यूज मत कीजिए थैंक्यू

pk mote aur capsule se lambai badhti hai nahi badhti hai aur kabhi kabhi uska bell factory pad jata hai kabhi kabhi agar badhne laga toh pehli baar chala jata hai hath bharne laga toh haathi badhta chala jata isliye paise capsule use mat kijiye thank you

पीके मोटे और कैप्सूल से लंबाई बढ़ती है नहीं बढ़ती है और कभी-कभी उसका बेल फैक्ट्री पड़ जाता

Romanized Version
Likes  7  Dislikes    views  286
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
more.power ; more power capsule ; मॉर पावर कैप्सूल ;

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!