डेनमार्क का राष्ट्रीय चिन्ह क्या है?...


play
user

Gunjan

Junior Volunteer

0:18

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

डेनमार्क का राष्ट्रीय सिंबल क्या क्या बात करें जिनकी बात की जाए तो कोर्ट आफ आर्म्स है क्योंकि नेशनल कोर्ट ऑफ आर्म्स इसमें जो है वह ग्राउंड लाइन जो है वह लेफ्ट की तरह है और जो है वह रेड हॉट जिसमें है जो कि एक गोल्ड स्टील के ऊपर लिस्ट है

Denmark ka rashtriya symbol kya kya baat karein jinki baat ki jaye toh court of arms hai kyonki national court of arms ismein jo hai wah ground line jo hai wah left ki tarah hai aur jo hai wah red hot jisme hai jo ki ek gold steel ke upar list hai

डेनमार्क का राष्ट्रीय सिंबल क्या क्या बात करें जिनकी बात की जाए तो कोर्ट आफ आर्म्स है क्यो

Romanized Version
Likes  17  Dislikes    views  447
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
डेनमार्क का राष्ट्रीय चिन्ह क्या है ; डेनमार्क का राष्ट्रीय चिन्ह ; denmark ka rashtriya chinh kya hai ; denmark ka rashtriya chinh ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!