mc आया है तो सेक्स करना चाहिए या फिर नहीं?...


user

Dr Mujahid Ali

Sexologist(Ayurvedic Doctor), Bareilly

0:52
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल एमसी आया है तो सेक्स करना चाहिए या नहीं करना चाहिए आने पर सेक्स करना चाहती है लड़कियों को तो उसे ब्लड निकलता है आपको भी टेंशन होने का खतरा आपके ज्यादा बढ़ जाएगा नहीं करना चाहिए और सेक्स कैसे होता है

aapka sawaal mc aaya hai toh sex karna chahiye ya nahi karna chahiye aane par sex karna chahti hai ladkiyon ko toh use blood nikalta hai aapko bhi tension hone ka khatra aapke zyada badh jaega nahi karna chahiye aur sex kaise hota hai

आपका सवाल एमसी आया है तो सेक्स करना चाहिए या नहीं करना चाहिए आने पर सेक्स करना चाहती है लड

Romanized Version
Likes  135  Dislikes    views  2741
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!