दुनिया का सबसे बड़ा आदमी कौन है?...


user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:14
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है सबसे बड़ा आदमी कौन हैं आपने किस आधार पर पहुंचे हैं पैसों के आधार पर ताकत के आधार पर पब्लिसिटी के आधार पर या फिर है लंबाई के आधार पर किस आधार पर पूछे हैं दुनिया का सबसे बड़ा आदमी

aapka prashna hai sabse bada aadmi kaun hain aapne kis aadhaar par pahuche hain paison ke aadhaar par takat ke aadhaar par publicity ke aadhaar par ya phir hai lambai ke aadhaar par kis aadhaar par pooche hain duniya ka sabse bada aadmi

आपका प्रश्न है सबसे बड़ा आदमी कौन हैं आपने किस आधार पर पहुंचे हैं पैसों के आधार पर ताकत के

Romanized Version
Likes  12  Dislikes    views  545
KooApp_icon
WhatsApp_icon
6 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!