एस्पर्जर वाले व्यक्ति की विशेषताएं क्या हैं?...


user

Dr. Tulsi

Clinical Psychologist

0:49
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

काम होता है तुरंत ऑटिस्टिक स्पेक्ट्रम डिसऑर्डर नहीं आता है परीक्षा तिथि होते हैं लेकिन से बातचीत करने का तरीका उत्पन्न करता है लेकिन इतना अच्छे से नहीं पढ़ पाते पाते भी करते हैं पर मीटिंग भी होते हैं आइकॉन्टैक्ट भी होता है

kaam hota hai turant atistik spectrum disorder nahi aata hai pariksha tithi hote hain lekin se batchit karne ka tarika utpann karta hai lekin itna acche se nahi padh paate paate bhi karte hain par meeting bhi hote hain aikantaikt bhi hota hai

काम होता है तुरंत ऑटिस्टिक स्पेक्ट्रम डिसऑर्डर नहीं आता है परीक्षा तिथि होते हैं लेकिन से

Romanized Version
Likes  67  Dislikes    views  1488
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!