IBPS RRB स्केल 2 डो मेन्स ज्ञान 2017 के लिए कौन सी विषयों की आवश्यकता है?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

* डोमेन नॉलेज के लिए आपको इंग्लिश हिंदी रीजनिंग कांटेक्ट में एप्टिट्यूड कंप्यूटर लैंग्वेज फाइनेंसियल अवेयरनेस का सेक्स एंड जनरल बैंकिंग ऑफिसर के लिए जाना चाहिए और धाम झारखंड सेक्स X कमेटी वगैरा-वगैरा आप और जानकारी के लिए Google पर चेक कर सकते हो

domain knowledge ke liye aapko english hindi reasoning Contact mein eptityud computer language financial awareness ka sex and general banking officer ke liye jana chahiye aur dhaam jharkhand sex X committee vagaira vagaira aap aur jaankari ke liye Google par check kar sakte ho

* डोमेन नॉलेज के लिए आपको इंग्लिश हिंदी रीजनिंग कांटेक्ट में एप्टिट्यूड कंप्यूटर लैंग्वेज

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  20
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
ibps rrb 2017 ;

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!