भारत की सबसे लंबी गुफा कहाँ है? ...


चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

भाई जी नमस्कार आपको किसने भारत के सबसे लंबी गुफा कहां है भारत के सबसे लंबी गुफा जो है मेघालय के पूर्वोत्तर में है मिली है जो जिसे बलुआ पत्थर के नाम से जाना जाता है इसकी लंबाई 24583 है और इस 24583 मीटर लगभग 14 पॉइंट 14 पॉइंट 5 किलोमीटर है

bhai ji namaskar aapko kisne bharat ke sabse lambi gufa kaha hai bharat ke sabse lambi gufa jo hai meghalaya ke purvottar me hai mili hai jo jise balaua patthar ke naam se jana jata hai iski lambai 24583 hai aur is 24583 meter lagbhag 14 point 14 point 5 kilometre hai

भाई जी नमस्कार आपको किसने भारत के सबसे लंबी गुफा कहां है भारत के सबसे लंबी गुफा जो है मेघा

Romanized Version
Likes  13  Dislikes    views  268
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!