मैं एक छोटे बच्चे को किसी को मारने के लिए कैसे दंडित करूँ?...


play
user

Dr Amit Kumar

Assistant Professor

0:39

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अपने पहले के बात करती थी की आवाज तेज आवाज में बोल कर के भी पेश किया जा सकता है साथ में देखिए तरीके होते हैं आप उसे उठाकर कि कि वहां की कोई अच्छी लगती है तू और थप्पड़ नहीं मारना लेकिन इसको बैठने की कोशिश करेंगे और बार बार

apne pehle ke baat karti thi ki awaaz tez awaaz mein bol kar ke bhi pesh kiya ja sakta hai saath mein dekhie tarike hote hain aap use uthaakar ki ki wahan ki koi acchi lagti hai tu aur thappad nahi marna lekin isko baithne ki koshish karenge aur baar baar

अपने पहले के बात करती थी की आवाज तेज आवाज में बोल कर के भी पेश किया जा सकता है साथ में देख

Romanized Version
Likes  28  Dislikes    views  431
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!