मेरा जन्म 12 चार्ट 2003 में हुआ है मेरी कुंडली क्या है?...


user
0:15
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

देखिए आप जो भी जानना चाहते हैं दो-तीन तो आपकी कुंडली में अभी थोड़ा प्रॉब्लम चल रही है तो जो आगे चलकर दूर हो जाएगी बट आपको उसके लिए उपाय करने पड़ेंगे आप हमें कांटेक्ट कीजिए हम आपको बता देंगे

dekhiye aap jo bhi janana chahte hain do teen toh aapki kundali me abhi thoda problem chal rahi hai toh jo aage chalkar dur ho jayegi but aapko uske liye upay karne padenge aap hamein Contact kijiye hum aapko bata denge

देखिए आप जो भी जानना चाहते हैं दो-तीन तो आपकी कुंडली में अभी थोड़ा प्रॉब्लम चल रही है तो ज

Romanized Version
Likes  161  Dislikes    views  2326
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!