पेट की चर्बी कैसे कम करें?...


user

Dr. Vipul Bulandi

Ayurvedic Doctor

0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

पेट की चर्बी कम करना चाहते हैं वेट मैनेजमेंट का कोर्स करिया आयुर्वेदा से हम लोग खानदानी गया था खुद दवाई बनाते हैं राजीव दीक्षित जी का यह बहुत बड़ा मिशन है आप मुझे कॉल करें मेरा नंबर है क्या 188 22444 9 व्हाट्सएप के लिए नंबर है 76965 60898

pet ki charbi kam karna chahte hain wait management ka course Caria ayurveda se hum log khandani gaya tha khud dawai banate hain rajeev dixit ji ka yah bahut bada mission hai aap mujhe call kare mera number hai kya 188 22444 9 whatsapp ke liye number hai 76965 60898

पेट की चर्बी कम करना चाहते हैं वेट मैनेजमेंट का कोर्स करिया आयुर्वेदा से हम लोग खानदानी गय

Romanized Version
Likes  75  Dislikes    views  2527
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!