सबसे ज़्यादा ठंडा कहाँ पड़ता है?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

इससे ज्यादा हम सब लोग जानते हिमाचल प्रदेश में यहां पर की जो हिमालय पर्वत है वहां पर सबसे ज्यादा ठंडी पढ़ते हैं और उड़ीसा में दरिंगबाड़ी में जोकि उड़ीसा के हिमालय कहा जाता है उड़ीसा में दरिंगबाड़ी में सबसे ज्यादा ठंडी परत

isse zyada hum sab log jante himachal pradesh me yahan par ki jo himalaya parvat hai wahan par sabse zyada thandi padhte hain aur odisha me daringabadi me joki odisha ke himalaya kaha jata hai odisha me daringabadi me sabse zyada thandi parat

इससे ज्यादा हम सब लोग जानते हिमाचल प्रदेश में यहां पर की जो हिमालय पर्वत है वहां पर सबसे ज

Romanized Version
Likes  3  Dislikes    views  161
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!