क्या RRB NTPC में टाइपिंग प्रोफिइन्सय सर्टिफिकेट की ज़रूरत है क्या?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नहीं लेकिन आपको एग्जाम के क्वालीफाइंग के लिए थोड़े क्राइटेरिया है आपको 300 वर्ड इंग्लिश में और 250 वर्ड हिंदी में और आपकी टाइपिंग स्पीड होनी चाहिए 30 वर्ड्स पर मिनट इंग्लिश में और 25 या 25 वर्ड्स पर मिनट हिंदी में और यह सब 10 मिनट में करना चाहिए

nahi lekin aapko exam ke qualifying ke liye thode criteria hai aapko 300 word english mein aur 250 word hindi mein aur aapki typing speed honi chahiye 30 words par minute english mein aur 25 ya 25 words par minute hindi mein aur yah sab 10 minute mein karna chahiye

नहीं लेकिन आपको एग्जाम के क्वालीफाइंग के लिए थोड़े क्राइटेरिया है आपको 300 वर्ड इंग्लिश मे

Romanized Version
Likes  1  Dislikes    views  36
WhatsApp_icon
1 जवाब
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
Likes    Dislikes    views  
WhatsApp_icon
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!