महिला सशक्तिकरण के कोई चार कारण बताएं?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

महिलाओं पहले से ही समझा जाता है पैर की जूती समझ आता जाता था उन्हें घर से निकलने की मलाई होती थी किसी की सभी पदाधिकारी एवं बागवानी होती थी वह केवल वोट देने तक की सिम रहते हैं इसलिए महिला सशक्ति नजरिया

mahilaon pehle se hi samjha jata hai pair ki juti samajh aata jata tha unhe ghar se nikalne ki malai hoti thi kisi ki sabhi padadhikaari evam baagwaani hoti thi vaah keval vote dene tak ki sim rehte hain isliye mahila sashakti najariya

महिलाओं पहले से ही समझा जाता है पैर की जूती समझ आता जाता था उन्हें घर से निकलने की मलाई हो

Romanized Version
Likes  3  Dislikes    views  166
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!