क्या 4G समर्थित मोबाइल पर 3G डेटा का उपयोग किया जा सकता है?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

दोस्तों आप का सवाल है क्या 4G समर्थ क्षेत्र मोबाइल पर 3G डेटा का उपयोग किया जा सकता है तो मैं बता दूं हां फिर 4G समर्थक मोबाइल पर 3G डेटा का उपयोग किया जा सकता लेकिन उसकी स्पीड कम मिलती है

doston aap ka sawaal hai kya 4G samarth kshetra mobile par 3G data ka upyog kiya ja sakta hai toh main bata doon haan phir 4G samarthak mobile par 3G data ka upyog kiya ja sakta lekin uski speed kam milti hai

दोस्तों आप का सवाल है क्या 4G समर्थ क्षेत्र मोबाइल पर 3G डेटा का उपयोग किया जा सकता है तो

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  
WhatsApp_icon
1 जवाब
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
Likes    Dislikes    views  
WhatsApp_icon
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!