राम मंदिर कब बनेगा?...


user
0:26
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है राम मंदिर कब बनेगा भाई तो देखिए इसका जवाब होगा और राम मंदिर बनने का जो फैसला सुप्रीम कोर्ट ने दिया है 2019 में मत अब 2019 में दिया है क्या बनाने का अनुमति तो कब तक एक कंप्लीट होगा कब तक बनेगा तो भविष्य में जाकर हम लोग को पता चल जाएगा थैंक यू

aapka sawaal hai ram mandir kab banega bhai toh dekhiye iska jawab hoga aur ram mandir banne ka jo faisla supreme court ne diya hai 2019 mein mat ab 2019 mein diya hai kya banane ka anumati toh kab tak ek complete hoga kab tak banega toh bhavishya mein jaakar hum log ko pata chal jaega thank you

आपका सवाल है राम मंदिर कब बनेगा भाई तो देखिए इसका जवाब होगा और राम मंदिर बनने का जो फैसला

Romanized Version
Likes  6  Dislikes    views  121
KooApp_icon
WhatsApp_icon
6 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!